Voor onze nieuwe dorpsgenoten, wat info over onze zwemvereniging 'De Griend' en ons buitenzwembad:
Het zwembad ligt aan de Lingedijk, om preciezer te zijn bij de tennisbaan en voetbalveld.

Het zwembad is alleen toegankelijk voor leden.
Om lid te worden van het zwembad kunt u zich telefonisch, met een briefje of per mail aanmelden bij ondergenoemd secretariaat. Ook liggen er aanmeldingsformulieren bij het zwembad.
U kunt hier ook informeren naar de contributiebedragen.

In de zomerperiode wordt het toegangshek doorgaans geopend om 09:00 uur en wordt het rond 20:00/ 21:00 uur weer afgesloten.
Het gebruik van glazen flessen op het zwembad is verboden, ook huisdieren zijn niet toegestaan. Ook zijn we helaas genoodzaakt om het gebruik van mini waterballonnetjes te verbieden. De kleine stukjes plastic leiden tot ernstige verstoppingen bij de afvoerputjes van de douches en wasbakken, verder weigeren de pompen voor toevoer van schoon en afvoer van vervuild water dienst in de babybadjes en het zwembad doordat de roosters volzuigen door het plastic.

Wij prijzen ons gelukkig met een stel bloedfanatieke vrijwilligers, die iedere dag na sluiting van het zwembad de op de grond gegooide rommel in de vuilnisbak gooien, twee maal per dag watermonsters nemen, toiletten schoonmaken, onderhoud plegen aan alle apparatuur om de waterkwaliteit te kunnen waarborgen en alle verder voorkomende werkzaamheden. Als bestuur willen wij dan ook al onze vrijwilligers weer bedanken voor hun bewezen diensten in het afgelopen zwemseizoen en voor het feit dat zij zich weer aangemeld hebben voor het komende zwemseizoen.

We hopen als bestuur, dat we ieder jaar een zonnige zomer tegemoet gaan!

Joomla Template - by Joomlage.com